To sultne piger instagram
To Sultne Piger (@tosultnepiger) • Instagram photos and videos
71.1k Followers, 606 Following, 376 Posts – See Instagram photos and videos from To Sultne Piger (@tosultnepiger)
To Sultne Piger (@tosultnepiger) • Instagram photos and videos
To Sultne Piger (@tosultnepiger) • Instagram تصاویر اور ویڈیوز
Always Hungry Food map ⤵️ · 375 posts · 71.1K followers · 606 following.
71.3 ہزار فالوورز، 606 فالوونگ، 376 مراسلات – To Sultne Piger (@tosultnepiger) کی Instagram تصاویر اور ویڈیوز دیکھیں
To Sultne Piger (@tosultnepiger) • Instagram-foto’s en -video’s
71 k.volgers, volg 607, 375 plasings – Sien Instagram-foto’s en -video’s …
71.3 k.volgers, volg 606, 376 plasings – Sien Instagram-foto's en -video's vanaf To Sultne Piger (@tosultnepiger)
To Sultne Piger on Instagram: “Mandag er normalt hviledag for …
To Sultne Piger på Instagram: “Mandag er normalt hviledag for restauranter aka lortedag for os? men ik på @restaurantfrankcph, de har nemlig åbent wuhu! Godt gemt bag stilladser og containere pt ligger kbhs måske mest undervurderede restaurant. Den har været der i nogle år, og virker lidt til at være gået i glemmebogen men det er en kæmpe fejl for er du gal en aften vi havde. First of all: god playliste, god indretning af blandet gøgl og bløde sæder, god håndsæbe, tykke bløde fingerhåndklæder! Eneste aber dabei er kun 1 toi, så der ka komme lidt kø, men whatever. Second, virkelig søde tjenere, ik for serious og ik for kække og alle med aussie dialekt, gik lige i hjertekulen, av av sad og blev helt in love. Og de gav os lov til at bytte om på en masse retter i menuen, what hvor er det god service? Kan ik anbefale nok at alle andre restauranter lader sig inspirere af Franks eminente service. Okay mad: fried østers m kimchi mayo + alm østers + cuppo kød og helt outstanding brød til start. Så en lil fladbrød med kraftig aioli og grillet sprutte stegt i eget blæk WOW kæmpe smag. En very chic hamachi m umodne ferskner og melon, friskt input, perf ovenpå den fede hvidløg. Så til aftenens højdepunkt: Miso kulmule i muslingesovs og pak choi med ekstra sovs, må være perscetarenes svar på bøf bearnaise, er du gal en kæmpe vinder. Var næsten for mætte til at gennemføre fried gnocchi m kantareller, sherry og pecorino, heftig heftig ret, vi var helt overvældede. En sulten pige tog syrlig dessert med solbær, den anden yoghurt skum m fed smør/sukker/choko brownie i og et glas sherry til. Døde lidt fordi det var så godt. Tog wine pairing hele vejen igennem, det kan vi kun anbefale. Huset somelier fortæller dedikeret vidt og bredt om det hele ❤️En aften der giver os lyst til at udvide skalaen til 11, seriøst ❣️10/10 🍽 på mad. ALT var godt, ikke for wierd, ik for Old fashioned, har bare lyst til at komme igen. 9/10 🕯vibe – se om I ka få hjørnebordet med sofaer, super hygge. De andre steder sidder man lidt tæt. 1000000/10 🕺🏼på service. Girls, tag derhen asap u wont regret💸 worth itPs sorry for out of this world dårligt facade pic men altså der er basically ik en facade lige nu, thank u jeudan”
1368 Likes, 63 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Mandag er normalt hviledag for restauranter aka lortedag for os? men ik på …
1,368 Likes, 63 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Mandag er normalt hviledag for restauranter aka lortedag for os? men ik på @restaurantfrankcph, de har nemlig åbent wuhu! Godt gemt bag stilladser og containere pt ligger kbhs måske mest undervurderede restaurant. Den har været der i nogle år, og virker lidt til at være gået i glemmebogen men det er en kæmpe fejl for er du gal en aften vi havde. First of all: god playliste, god indretning af blandet gøgl og bløde sæder, god håndsæbe, tykke bløde fingerhåndklæder! Eneste aber dabei er kun 1 toi, så der ka komme lidt kø, men whatever. Second, virkelig søde tjenere, ik for serious og ik for kække og alle med aussie dialekt, gik lige i hjertekulen, av av sad og blev helt in love. Og de gav os lov til at bytte om på en masse retter i menuen, what hvor er det god service? Kan ik anbefale nok at alle andre restauranter lader sig inspirere af Franks eminente service. Okay mad: fried østers m kimchi mayo + alm østers + cuppo kød og helt outstanding brød til start. Så en lil fladbrød med kraftig aioli og grillet sprutte stegt i eget blæk WOW kæmpe smag. En very chic hamachi m umodne ferskner og melon, friskt input, perf ovenpå den fede hvidløg. Så til aftenens højdepunkt: Miso kulmule i muslingesovs og pak choi med ekstra sovs, må være perscetarenes svar på bøf bearnaise, er du gal en kæmpe vinder. Var næsten for mætte til at gennemføre fried gnocchi m kantareller, sherry og pecorino, heftig heftig ret, vi var helt overvældede. En sulten pige tog syrlig dessert med solbær, den anden yoghurt skum m fed smør/sukker/choko brownie i og et glas sherry til. Døde lidt fordi det var så godt. Tog wine pairing hele vejen igennem, det kan vi kun anbefale. Huset somelier fortæller dedikeret vidt og bredt om det hele ❤️En aften der giver os lyst til at udvide skalaen til 11, seriøst ❣️10/10 🍽 på mad. ALT var godt, ikke for wierd, ik for Old fashioned, har bare lyst til at komme igen. 9/10 🕯vibe – se om I ka få hjørnebordet med sofaer, super hygge. De andre steder sidder man lidt tæt. 1000000/10 🕺🏼på service. Girls, tag derhen asap u wont regret💸 worth itPs sorry for out of this world dårligt facade pic men altså der er basically ik en facade lige nu, thank u jeudan”
For nogle uger siden mente vi det var tid til at prøve noget nyt …
To Sultne Piger på Instagram: “For nogle uger siden mente vi det var tid til at prøve noget nyt aka steder vi normalt ik frekventerer fordi vi har sygt mange fordomme om både klientel og mad, lets just be honest. Det er jo et gammelt sted, og det er et enormt smukt sted og vi elsker mixet af traditionel dansk og fransk, drinks i høje glas og at mådehold er en by i Rusland. Men altså vi stikker sgu nok også lidt ud i vores sommersandaler og badevandsvåde hår, for her baber folk sig altså op. And it’s called botox brenda, look it up! Nå, nok om det. Lagde ud med lidt godt fra drinkskortet, her anbefaler vi at man går udenom victor spritz (pga kedelig) men hopper på NY sour eller Bienvinue. Props for smukke drinksnavne. Lidt sancerre i blodet og vi var klar en gang oysters, de var gode, for det er de altid, og så til vores starter; nogle helt GIGANTISK store hvide asparges, perfekt kogt og med en luftig smørsovs, mums. Den ene pige fik fisk til hovedret, en pighvar med kartofler, meget tilfreds. Den anden en kæmpe gang tartar på et urtebed – gode chunky stykker men ku have været lækkert med en lil blomme på. Der er altså et eller andet off ift størrelsesforholdene derinde. Menukortene er helt ekstremt store, det samme med tallerkener, men bordene er virkelig små? Ik praktisk. Men flotte de marmor borde, og de helt rigtige franske fletstole til. Tjenernes attitude er også sådan lidt kæk og fransk, det ka vi sgu også godt lide. Lollede til gengæld ret meget over at de havde den turkisblå håndsprit fra Normal på bordene, her ku man måske godt lige have været gennemført også. 🍽 7/10 på maden, det smager, men det er fandme os betalt. 🥀 2/10 på viben, det er jo 100 en smagssag, men vi er sgu ik nede med den. Jeg gad ellers godt ha været med dengang hvor der var jazzbrunch og sådan lidt kunstnerstemning, det er der sgu ik meget tilbage af. Tjenerne er meget nice, og der er helt sikkert mange af dem der kommer der, som elsker at være der. Well, måske det bare er forbeholdt dem. 💸 det er RØV dyrt og ikke et value4money sted, bare fisken ligger til 325 fx.”
363 Likes, 4 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “For nogle uger siden mente vi det var tid til at prøve noget nyt aka steder vi …
363 Likes, 4 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “For nogle uger siden mente vi det var tid til at prøve noget nyt aka steder vi normalt ik frekventerer fordi vi har sygt mange fordomme om både klientel og mad, lets just be honest. Det er jo et gammelt sted, og det er et enormt smukt sted og vi elsker mixet af traditionel dansk og fransk, drinks i høje glas og at mådehold er en by i Rusland. Men altså vi stikker sgu nok også lidt ud i vores sommersandaler og badevandsvåde hår, for her baber folk sig altså op. And it’s called botox brenda, look it up! Nå, nok om det. Lagde ud med lidt godt fra drinkskortet, her anbefaler vi at man går udenom victor spritz (pga kedelig) men hopper på NY sour eller Bienvinue. Props for smukke drinksnavne. Lidt sancerre i blodet og vi var klar en gang oysters, de var gode, for det er de altid, og så til vores starter; nogle helt GIGANTISK store hvide asparges, perfekt kogt og med en luftig smørsovs, mums. Den ene pige fik fisk til hovedret, en pighvar med kartofler, meget tilfreds. Den anden en kæmpe gang tartar på et urtebed – gode chunky stykker men ku have været lækkert med en lil blomme på. Der er altså et eller andet off ift størrelsesforholdene derinde. Menukortene er helt ekstremt store, det samme med tallerkener, men bordene er virkelig små? Ik praktisk. Men flotte de marmor borde, og de helt rigtige franske fletstole til. Tjenernes attitude er også sådan lidt kæk og fransk, det ka vi sgu også godt lide. Lollede til gengæld ret meget over at de havde den turkisblå håndsprit fra Normal på bordene, her ku man måske godt lige have været gennemført også. 🍽 7/10 på maden, det smager, men det er fandme os betalt. 🥀 2/10 på viben, det er jo 100 en smagssag, men vi er sgu ik nede med den. Jeg gad ellers godt ha været med dengang hvor der var jazzbrunch og sådan lidt kunstnerstemning, det er der sgu ik meget tilbage af. Tjenerne er meget nice, og der er helt sikkert mange af dem der kommer der, som elsker at være der. Well, måske det bare er forbeholdt dem. 💸 det er RØV dyrt og ikke et value4money sted, bare fisken ligger til 325 fx.”
To Sultne Piger on Instagram: “Virker lidt til at NV har en …
To Sultne Piger på Instagram: “Virker lidt til at NV har en uprising disse dage? Der åbner ihvertfald en del nye spændende ting på rentemester især og @fovl.nv (fantastiske donuts hvis ikke i har prøvet) har udvidet med @flerefugle i en lagerhal med skandi let indretning. Herligheden ligger i en very happening ende af gaden lige overfor @teknoeatery – et sted der hedder noget så weirdo som Demokratigaragen? Det irriterer pige 2’s blindtarm, men lad nu det ligge. Flere Fugle er et bageri MED ALKOHOLBEVILLING, note that my friends, men vi tog dog bare forbi til en lille carbloading breakfast. Vild lækker bagværk, bollen var blød og surdejsyummy men uden den der hårde skorpe der ridser i ganen som så mange andre steder. Desværre en ost med lidt rigelig meget udtørret skorpe til. Not okay. En citron/birkes snegl fortsatte lux følelsen, som om de havde hældt en citronjuice(?) udover? Citron GLACE tror vi, men what do we know. Meget snasket. Meget lækker. En ret stor portion græsk yoghurt, meget gavmildt øset op, m solbærsmask og hj lavet granola MUMS især fordi det var græsk yoghurt med ordentlig fedtprocent, jatak. 🍞 7/10 solidt, kommer 100 tilbage til sommer for at være med på nordvest beatet. Ost trækker ned. God kaffeDet er en lagerhal med institutionsmøbler, men der er en ret fed vibe derinde. MEN vi ku godt blive nervøse for det bliver et “jeg kommer bare i mit nattøj og hiver lige mine tre larmende børn og alt deres legetøj” kinda place – lad os bare sige det var optræk til det under vores besøg. Så måske næste gang vi kommer efter deres sengetid? Lets see 💃💃”
1415 Likes, 38 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Virker lidt til at NV har en uprising disse dage? Der åbner ihvertfald en del nye …
1,415 Likes, 38 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Virker lidt til at NV har en uprising disse dage? Der åbner ihvertfald en del nye spændende ting på rentemester især og @fovl.nv (fantastiske donuts hvis ikke i har prøvet) har udvidet med @flerefugle i en lagerhal med skandi let indretning. Herligheden ligger i en very happening ende af gaden lige overfor @teknoeatery – et sted der hedder noget så weirdo som Demokratigaragen? Det irriterer pige 2’s blindtarm, men lad nu det ligge. Flere Fugle er et bageri MED ALKOHOLBEVILLING, note that my friends, men vi tog dog bare forbi til en lille carbloading breakfast. Vild lækker bagværk, bollen var blød og surdejsyummy men uden den der hårde skorpe der ridser i ganen som så mange andre steder. Desværre en ost med lidt rigelig meget udtørret skorpe til. Not okay. En citron/birkes snegl fortsatte lux følelsen, som om de havde hældt en citronjuice(?) udover? Citron GLACE tror vi, men what do we know. Meget snasket. Meget lækker. En ret stor portion græsk yoghurt, meget gavmildt øset op, m solbærsmask og hj lavet granola MUMS især fordi det var græsk yoghurt med ordentlig fedtprocent, jatak. 🍞 7/10 solidt, kommer 100 tilbage til sommer for at være med på nordvest beatet. Ost trækker ned. God kaffeDet er en lagerhal med institutionsmøbler, men der er en ret fed vibe derinde. MEN vi ku godt blive nervøse for det bliver et “jeg kommer bare i mit nattøj og hiver lige mine tre larmende børn og alt deres legetøj” kinda place – lad os bare sige det var optræk til det under vores besøg. Så måske næste gang vi kommer efter deres sengetid? Lets see 💃💃”
To Sultne Piger on Instagram: “Fredag var en god dag, for der …
To Sultne Piger on Instagram: “Fredag var en god dag, for der skulle vi spise PASTA fra @rouge_quality_leisure fredags pop up prep at home, denne gang med kokken Chiara Righetti bag gryderne. Normalt er hun på Enomania på v bro gade, også et spot vi glæder os til at komme forbi, både til mad og en lille sejltur i Barolo 🍷🍷Menuen bød på foccacia og mortadella til forret HOLD NU OP tror det er den bedste mortadella jeg nogensinde har smagt? Meget finskåret, pebret smag, smeltede på tungen. Troede et kort øjeblik at der var alt for meget, men haha det røg alt sammen lige ned, og jeg har tænkt på den hver dag lige siden. Hovedretten var tortellini alla panna – helt små med 3 forskellige slags grisekød indeni. Da vi hentede posen fik vi instrukser om hvordan de små sirligt foldede umami konvolutter skulle koges, og det resulterede i en smuk al dente pasta, som vi blandede med den fede flødesovs, det gik simpelthen lige i belønningscentret, bedste pasta vi længe har spist. To glade og mætte piger, der overvejede om man ku få det her på en frokostordning, og at det 100 ville være værd at gå en buksestørrelse op for. Skyllede efter med en vin vi også købte derinde, med kyndig vejledning fra @birkbistro og han ramte spot on lige den fredagsjuice vi var i humør til. Den ku vi også godt leve af. Vi kommer igen without a doubt, også selvom der måske ik er pasta på menuen når Rouge åbner igen. Så kan man til gengæld få østers, OG vi har hørt rygter om at de har KRABBETOAST derinde, halli hallo det lyder lige som noget for os. 10/10 🍝 halleluja for et måltid. Så simpelt, så godt, og vi er ret sikre på der kommer en ny kok/menu på fredag, så hold øje!195 per pige og mener vi gav 255 for flasken. Helt fin pris synes vi, og så var der faktisk ret optur at servere maden derhjemme, så kunne vi nemlig slikke tallerkenerne rene, vi ville have AL flødesovsen med 👅👅”
203 Likes, 6 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Fredag var en god dag, for der skulle vi spise PASTA fra @rouge_quality_leisure …
203 Likes, 6 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Fredag var en god dag, for der skulle vi spise PASTA fra @rouge_quality_leisure fredags pop up prep at home, denne gang med kokken Chiara Righetti bag gryderne. Normalt er hun på Enomania på v bro gade, også et spot vi glæder os til at komme forbi, både til mad og en lille sejltur i Barolo 🍷🍷Menuen bød på foccacia og mortadella til forret HOLD NU OP tror det er den bedste mortadella jeg nogensinde har smagt? Meget finskåret, pebret smag, smeltede på tungen. Troede et kort øjeblik at der var alt for meget, men haha det røg alt sammen lige ned, og jeg har tænkt på den hver dag lige siden. Hovedretten var tortellini alla panna – helt små med 3 forskellige slags grisekød indeni. Da vi hentede posen fik vi instrukser om hvordan de små sirligt foldede umami konvolutter skulle koges, og det resulterede i en smuk al dente pasta, som vi blandede med den fede flødesovs, det gik simpelthen lige i belønningscentret, bedste pasta vi længe har spist. To glade og mætte piger, der overvejede om man ku få det her på en frokostordning, og at det 100 ville være værd at gå en buksestørrelse op for. Skyllede efter med en vin vi også købte derinde, med kyndig vejledning fra @birkbistro og han ramte spot on lige den fredagsjuice vi var i humør til. Den ku vi også godt leve af. Vi kommer igen without a doubt, også selvom der måske ik er pasta på menuen når Rouge åbner igen. Så kan man til gengæld få østers, OG vi har hørt rygter om at de har KRABBETOAST derinde, halli hallo det lyder lige som noget for os. 10/10 🍝 halleluja for et måltid. Så simpelt, så godt, og vi er ret sikre på der kommer en ny kok/menu på fredag, så hold øje!195 per pige og mener vi gav 255 for flasken. Helt fin pris synes vi, og så var der faktisk ret optur at servere maden derhjemme, så kunne vi nemlig slikke tallerkenerne rene, vi ville have AL flødesovsen med 👅👅”
To Sultne Piger on Instagram: “Vi har været en tur på Fyn, og …
To Sultne Piger on Instagram: “Vi har været en tur på Fyn, og vi bliver simpelthen nødt til at komme med et kæmpe skud ud til @roegerihindsholm ☀️ for seriøst, hvad der…”
1304 Likes, 35 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Vi har været en tur på Fyn, og vi bliver simpelthen nødt til at komme med et kæmpe …
1,302 Likes, 35 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Vi har været en tur på Fyn, og vi bliver simpelthen nødt til at komme med et kæmpe skud ud til…”
To Sultne Piger on Instagram: “Er du gal hvor er der bare …
To Sultne Piger på Instagram: “Er du gal hvor er der bare sommerstemning i kbh idag! vores Birkenstocks er helt gennemblødte. Men videre til maden.@dyrehaven har vel efterhånden ligget på Sdr blvd i en ti års tid og alle der bor i København har med garanti enten fået en billig kaffe, øl eller deres (meget store og helt i orden) madder til frokost. Denne gang var det dog aftensmenuen der skulle prøves og der er jo så hyggeligt derinde med små båse og grønne borde (og mindst én musiker siddende med en date hver aften). Vi startede med hvide asparges som egentlig smagte meget fint? Lige på grænsen til underkogt men med det bløde æg gjorde det ikke noget (heller under end over siger vi bare).Derefter aftenens klart højdespringer, blomkål med blåostcreme, gav totalt flashbacks til bloomin onions hvis nogen af jer har prøvet. Kæmpe kaloriebombe men genial bar snack.Derefter jomfruhummer (på alle menukort pt? Men det er vel også en lokal fisk) som var lidt anonym desværre.Le grande finale var nyretapper som jo er en helt fantastisk mør udskæring som altså ikke har noget med indmad at gøre, hop i bare på den servering næste gang. Grønne asparges og det der så bare lignende en total tube bearnaise ud over. Splat. Sorry men den ikke så visuelt appetitlige sauce ødelagde det helt for os :(ift servicen, oh burn, this hurts a bit, men det er altså sådan et sted hvor tjenerne går mere op i at hænge ud med deres venner end at servicere gæsterne. Hvis du sku befinde dig i et selskab med en bff til personalet, så får du en fab aften, men hvis du bare er en menig gæst, så er det altså en hel anden sag. I tidernes løb er vi blevet mødt af både øjenrul og helt ekstrem langsom service, super super nederen. MEN altså, det har faktisk ikke stoppet os fra at vende tilbage, for gæsterne hygger sig med hinanden, og det skaber alligevel en vibe derinde. Det er bare lidt et sats om man så lige føler man passer ind med de andre gæster.🍴6/10 blomkål og nyretapper hælder maden op 💸 220 Per mand (chefs choice)”
613 Likes, 37 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Er du gal hvor er der bare sommerstemning i kbh idag! vores Birkenstocks er helt …
613 Likes, 37 Comments – To Sultne Piger (@tosultnepiger) on Instagram: “Er du gal hvor er der bare sommerstemning i kbh idag! vores Birkenstocks er helt gennemblødte. Men videre til maden.@dyrehaven har vel efterhånden ligget på Sdr blvd i en ti års tid og alle der bor i København har med garanti enten fået en billig kaffe, øl eller deres (meget store og helt i orden) madder til frokost. Denne gang var det dog aftensmenuen der skulle prøves og der er jo så hyggeligt derinde med små båse og grønne borde (og mindst én musiker siddende med en date hver aften). Vi startede med hvide asparges som egentlig smagte meget fint? Lige på grænsen til underkogt men med det bløde æg gjorde det ikke noget (heller under end over siger vi bare).Derefter aftenens klart højdespringer, blomkål med blåostcreme, gav totalt flashbacks til bloomin onions hvis nogen af jer har prøvet. Kæmpe kaloriebombe men genial bar snack.Derefter jomfruhummer (på alle menukort pt? Men det er vel også en lokal fisk) som var lidt anonym desværre.Le grande finale var nyretapper som jo er en helt fantastisk mør udskæring som altså ikke har noget med indmad at gøre, hop i bare på den servering næste gang. Grønne asparges og det der så bare lignende en total tube bearnaise ud over. Splat. Sorry men den ikke så visuelt appetitlige sauce ødelagde det helt for os :(ift servicen, oh burn, this hurts a bit, men det er altså sådan et sted hvor tjenerne går mere op i at hænge ud med deres venner end at servicere gæsterne. Hvis du sku befinde dig i et selskab med en bff til personalet, så får du en fab aften, men hvis du bare er en menig gæst, så er det altså en hel anden sag. I tidernes løb er vi blevet mødt af både øjenrul og helt ekstrem langsom service, super super nederen. MEN altså, det har faktisk ikke stoppet os fra at vende tilbage, for gæsterne hygger sig med hinanden, og det skaber alligevel en vibe derinde. Det er bare lidt et sats om man så lige føler man passer ind med de andre gæster.🍴6/10 blomkål og nyretapper hælder maden op 💸 220 Per mand (chefs choice)”
To Sultne Piger (@tosultnepiger) • Foton och … – Instagram
To Sultne Piger (@tosultnepiger) • Foton och videor på Instagram
70,3 tusen följare, 608 följer, 371 inlägg – Se foton och videoklipp från To …
71,3 tusen följare, 606 följer, 376 inlägg – Se foton och videoklipp från To Sultne Piger (@tosultnepiger) på Instagram
Keywords: to sultne piger instagram