Sofie østergaard instagram

sofieostergaard1 – Instagram

MOR TV og Radiovært • Iværksætter • Konferencier • Forfatter • Foredragsholder 🖥️🎙️ . sofieoestergaard.dk. BOG 2022’s profile picture. BOG 2022.

S O F I E Ø S T E R G A A R D on Instagram: “Jeg har masser …

S O F I E Ø S T E R G A A R D på Instagram: “Jeg har masser af tanker i mit hoved her til aften! I morgen bliver en forfærdelig dag hos DR.. En masse dygtige og kompetente medarbejdere mister deres job. Indtil for minutter siden, var jeg ansat hos DR. Jeg har sagt min stilling op.. En vild tryghed at sige farvel til og en spændende fremtid at sige goddag til. Jeg fortsætter freelance som koreograf på MGP og med at lave tv for DR, så længe der er bud efter mig og det er sjovt! Nu skal mavefornemmelsen aktiveres og autopiloten slåes fra…. Og så sender jeg bare kram og tanker til mine fantastiske kollegaer og venner i DR! ❤️”

9. okt. 2018 — 1597 Likes, 45 Comments – S O F I E Ø S T E R G A A R D (@sofieostergaard1) on Instagram: “Jeg har masser af tanker i mit hoved her til …

1,597 Likes, 45 Comments – S O F I E Ø S T E R G A A R D (@sofieostergaard1) on Instagram: “Jeg har masser af tanker i mit hoved her til aften! I morgen bliver en forfærdelig dag hos DR.. En masse dygtige og kompetente medarbejdere mister deres job. Indtil for minutter siden, var jeg ansat hos DR. Jeg har sagt min stilling op.. En vild tryghed at sige farvel til og en spændende fremtid at sige goddag til. Jeg fortsætter freelance som koreograf på MGP og med at lave tv for DR, så længe der er bud efter mig og det er sjovt! Nu skal mavefornemmelsen aktiveres og autopiloten slåes fra…. Og så sender jeg bare kram og tanker til mine fantastiske kollegaer og venner i DR! ❤️”

Sofie Østergaard Nielsen (@sofie_oestergaard_) … – Instagram

395 Followers, 2003 Following, 575 Posts – See Instagram photos and videos from Sofie Østergaard Nielsen (@sofie_oestergaard_)

Sofie Østergaard (@sofie.oestergaard) • Instagram photos and …

Sofie Østergaard. Syns hest er best og at man må ta vare på hverandre og jordkloden Phd industridesign. 47 posts. 862 followers. 518 following.

Sofie Østergaard (@happyplace_psykolog) • Instagram …

Som terapeut er jeg nysgerrig og mit mål er at tilbyde et trygt rum, hvor du kan fortælle din historie. Sammen finder vi din vej til dit Happy Place.

Sofie Østergaard (@sofie_oe) • Instagram photos and videos

322 Followers, 794 Following, 17 Posts – See Instagram photos and videos from Sofie Østergaard (@sofie_oe)

Sofie Østergaard on Instagram: “Videokonsultation set fra mit …

Sofie Østergaard on Instagram: “Videokonsultation set fra mit kontor med klientens tilladelse. Man behøver ikke en computer, klienten bruger appen. @happyplace_psykolog”

11 Likes, 1 Comments – Sofie Østergaard (@happyplace_psykolog) on Instagram: “Videokonsultation set fra mit kontor med klientens tilladelse.

11 Likes, 1 Comments – Sofie Østergaard (@happyplace_psykolog) on Instagram: “Videokonsultation set fra mit kontor med klientens tilladelse. Man behøver ikke en computer, klienten bruger appen. @happyplace_psykolog”

Sofie Østergaard Bagge (@oestergaard_sofie) • Instagram …

274 Followers, 752 Following, 612 Posts – See Instagram photos and videos from Sofie Østergaard Bagge (@oestergaard_sofie)

Jeg mistede simpelthen tilliden til verden, da min mor døde

ALT.dk på Instagram: “Sofie Østergaard: “Jeg mistede simpelthen tilliden til verden, da min mor døde”Sofie Østergaard og hendes mand lejer kælderen ud og spiser røræg til aftensmad, så de har råd til kortere arbejdsdage og oplevelser med familien. Deres samtaler om økonomien handler om drømme og værdier, og Sofie Østergaard har masser af tips til, hvordan du kan få mere af det, du drømmer om, ved at bruge tid på noget, du måske ikke er så vild med: at lægge budget og snakke om penge.Læs med på ALT.dkFOTO Peter Nørby”

124 Likes, 1 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “Sofie Østergaard: “Jeg mistede simpelthen tilliden til verden, da min mor døde” Sofie Østergaard…”

124 Likes, 1 Comments – ALT.dk (@alt.dk) on Instagram: “Sofie Østergaard: “Jeg mistede simpelthen tilliden til verden, da min mor døde”Sofie Østergaard og hendes mand lejer kælderen ud og spiser røræg til aftensmad, så de har råd til kortere arbejdsdage og oplevelser med familien. Deres samtaler om økonomien handler om drømme og værdier, og Sofie Østergaard har masser af tips til, hvordan du kan få mere af det, du drømmer om, ved at bruge tid på noget, du måske ikke er så vild med: at lægge budget og snakke om penge.Læs med på ALT.dkFOTO Peter Nørby”

Keywords: sofie østergaard instagram