Michelle hviid instagram

MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) • Instagram photos …

22.9k Followers, 7365 Following, 8868 Posts – See Instagram photos and videos from MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid)

MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) • Instagram photos …

22.9k Followers, 7371 Following, 8868 Posts – See Instagram photos and …

MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) • Instagram-billeder og

MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) • Instagram-billeder og -videoer

Forfatter • Levlivetmodigt.dk • Foredragsholder • Mor • Kone • Berejst og ikke …

22,9 tusind følgere, 7.364 følger, 8.868 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid)

MICHELLE HVIID BRIX on Instagram: “I beder om julebilleder …

MICHELLE HVIID BRIX på Instagram: “I beder om julebilleder. Her er lige for kaotisk i år, men næste år bliver her fint. Her er lidt gamle billeder fra Thoravej 🎄🇩🇰♥️”

147 Likes, 6 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “I beder om julebilleder. Her er lige for kaotisk i år, men næste år bliver her …

147 Likes, 6 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “I beder om julebilleder. Her er lige for kaotisk i år, men næste år bliver her fint. Her er lidt gamle billeder fra Thoravej 🎄🇩🇰♥️”

MICHELLE HVIID BRIX on Instagram: “Der er et system Jeg …

MICHELLE HVIID BRIX på Instagram: “Der er et system 🙈 Jeg pakker lige mit liv ned…. ❤️”

597 Likes, 25 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Der er et system Jeg pakker lige mit liv ned…. ❤️”

597 Likes, 25 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Der er et system 🙈 Jeg pakker lige mit liv ned…. ❤️”

MICHELLE HVIID BRIX on Instagram: “Kær-lig-hed”

MICHELLE HVIID BRIX on Instagram: “Kær-lig-hed”

354 Likes, 22 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Kær-lig-hed”

354 Likes, 22 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Kær-lig-hed”

MICHELLE HVIID BRIX op Instagram

MICHELLE HVIID BRIX på Instagram: “Der er såååå mange der skriver til mig at jeg ikke “må køre Morten så hårdt”1. Morten kører sig selv2. Vi er nok begge i den energiske ende af skalaen3. Vi hygger os helt vildt4. Vi har begge en enorm skabertrang og elsker fremdrift5. Jeg viser ikke engang halvdelen af det vi laver, så hvis i bliver forpustede af det i ser, er det sjovt5. Jeg HADER kommentaren “Du må hellere forkæle ham lidt ekstra i aften”. Det gør jeg hver dag. Hver dag. Og han forkæler mig helt ufatteligt meget. Hver dag. Og han har endnu ALDRIG så meget som kikket irriteret på mig. Siden 15. April 2019. Aldrig (det forstår jeg heller ikke helt selv)6. Når i skriver til mig, skriver i ud fra jeres egen virkelighed. Ikke min. Men det er ærlig talt også lidt af en drøm ❤️🎄🥂🍾 #kærlighed #forelsket #heldig #elsker”

685 voorkeure, 49 opmerkings – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) op Instagram: “Der er såååå mange der skriver til mig at jeg ikke “må køre Morten så …

685 Likes, 49 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Der er såååå mange der skriver til mig at jeg ikke “må køre Morten så hårdt”1. Morten kører sig selv2. Vi er nok begge i den energiske ende af skalaen3. Vi hygger os helt vildt4. Vi har begge en enorm skabertrang og elsker fremdrift5. Jeg viser ikke engang halvdelen af det vi laver, så hvis i bliver forpustede af det i ser, er det sjovt5. Jeg HADER kommentaren “Du må hellere forkæle ham lidt ekstra i aften”. Det gør jeg hver dag. Hver dag. Og han forkæler mig helt ufatteligt meget. Hver dag. Og han har endnu ALDRIG så meget som kikket irriteret på mig. Siden 15. April 2019. Aldrig (det forstår jeg heller ikke helt selv)6. Når i skriver til mig, skriver i ud fra jeres egen virkelighed. Ikke min. Men det er ærlig talt også lidt af en drøm ❤️🎄🥂🍾 #kærlighed #forelsket #heldig #elsker”

MICHELLE HVIID BRIX on Instagram: “Hvis du giver 90% af …

MICHELLE HVIID BRIX on Instagram: “Hvis du giver 90% af dig selv så giver jeg også 90% af mig selv. Men de 10% der mangler, forvirrer. Det gør dig utryg og så skruer du ned på 70% og det sårer mig og jeg søger nu mod 65%. Nu kører kommunikationen ret gak og det er nu en nedadgående turbine. Det bliver svært. Eller umuligt. Det er heller ikke så fedt at give 100% og få 80% tilbage. Der er dem der kun vil have, men ikke give. Har jeg hørt (!). Et måske i kærlighed er ikke et måske, det er et nej.Men det er svært. Det “svært” kan vi fejlagtigt tro er bedre end uvisheden. Den skræmmer os. Vi pisser i bukserne for at holde varmen, i flæng. Hver dag. I årevis.Du vil gerne have 100% i bytte for dine 85%. For brændt barn skyer ilden. Men det er ikke ild. Det er kærlighed. DET ER KÆRLIGHED. Og hvis du vil, så er det all in 100%Min venindes far sagde engang, at man skal finde en der øser med den store spand. Og nu har jeg været plaskvåd i måneder, som man siger. Jeg øser retur. Kysser, kilder, hjælper, driller. Giver alt. Og får meget mere igenLørdag sang Nik og Jay “Jeg giver dig så meget af mig selv for tiden, hatten den er røget af for længe siden”. Jeg kan slet ikke finde ord, jeg kan finde kys. Og jeg takker mig selv fordi jeg turde prøve igen. Gør mig umage uden at opdage det. Bliver elsket for mit blotte eksistens. Jeg fik en kærlig kommentar her på Facebook den anden dag: “Godt han kan tæmme dig”. Det hverken kan el vil kærlighed. Kærlighed sætter fri, rummer, interesserer sig, hjælper. Kysser. Da jeg blev skilt for 100 år siden, og var en skygge af mig selv, spurgte jeg alle jeg mødte på min vej, om hvor mange parforhold de kendte til i den nærmeste omgangskreds, som de synes var smukke, opløftende, rummelige og havde den slags kærlighed de selv drømte om. Jeg kom aldrig over 4 forhold. 2 var normalen. Når jeg spurgte hvad de så, som var smukt, var det sammenhold, ærlighed, rummelighed, passion. Respekt og frihed.Det er også et valg ingen valg at tage. Der er fravalg i tilvalg. En tiet sandhed er også en løgn.Men. Hvis du vil det, og ædes og ØSES på med den store spand. Så øs med den store spand selv. Fyld alt op. Op med sluserne, flyv med den brusende flod. Ind i livet. Boing”

870 Likes, 96 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Hvis du giver 90% af dig selv så giver jeg også 90% af mig selv.

870 Likes, 96 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Hvis du giver 90% af dig selv så giver jeg også 90% af mig selv. Men de 10% der mangler, forvirrer. Det gør dig utryg og så skruer du ned på 70% og det sårer mig og jeg søger nu mod 65%. Nu kører kommunikationen ret gak og det er nu en nedadgående turbine. Det bliver svært. Eller umuligt. Det er heller ikke så fedt at give 100% og få 80% tilbage. Der er dem der kun vil have, men ikke give. Har jeg hørt (!). Et måske i kærlighed er ikke et måske, det er et nej.Men det er svært. Det “svært” kan vi fejlagtigt tro er bedre end uvisheden. Den skræmmer os. Vi pisser i bukserne for at holde varmen, i flæng. Hver dag. I årevis.Du vil gerne have 100% i bytte for dine 85%. For brændt barn skyer ilden. Men det er ikke ild. Det er kærlighed. DET ER KÆRLIGHED. Og hvis du vil, så er det all in 100%Min venindes far sagde engang, at man skal finde en der øser med den store spand. Og nu har jeg været plaskvåd i måneder, som man siger. Jeg øser retur. Kysser, kilder, hjælper, driller. Giver alt. Og får meget mere igenLørdag sang Nik og Jay “Jeg giver dig så meget af mig selv for tiden, hatten den er røget af for længe siden”. Jeg kan slet ikke finde ord, jeg kan finde kys. Og jeg takker mig selv fordi jeg turde prøve igen. Gør mig umage uden at opdage det. Bliver elsket for mit blotte eksistens. Jeg fik en kærlig kommentar her på Facebook den anden dag: “Godt han kan tæmme dig”. Det hverken kan el vil kærlighed. Kærlighed sætter fri, rummer, interesserer sig, hjælper. Kysser. Da jeg blev skilt for 100 år siden, og var en skygge af mig selv, spurgte jeg alle jeg mødte på min vej, om hvor mange parforhold de kendte til i den nærmeste omgangskreds, som de synes var smukke, opløftende, rummelige og havde den slags kærlighed de selv drømte om. Jeg kom aldrig over 4 forhold. 2 var normalen. Når jeg spurgte hvad de så, som var smukt, var det sammenhold, ærlighed, rummelighed, passion. Respekt og frihed.Det er også et valg ingen valg at tage. Der er fravalg i tilvalg. En tiet sandhed er også en løgn.Men. Hvis du vil det, og ædes og ØSES på med den store spand. Så øs med den store spand selv. Fyld alt op. Op med sluserne, flyv med den brusende flod. Ind i livet. Boing”

MICHELLE HVIID BRIX on Instagram: “Vi deler en bolle…..”

MICHELLE HVIID BRIX på Instagram: “Vi deler en bolle…..”

michellehviid Jeg har det vanvittig godt, savner insta 0 på en hvilken som helst skala. Jeg nyder det meste, kysser for lidt – uanset.

248 Likes, 10 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Vi deler en bolle…..”

MICHELLE HVIID BRIX on Instagram: “Morten og jeg kommer …

MICHELLE HVIID BRIX på Instagram: “Morten og jeg kommer ikke med til Nepal. Det har været en meget dum aften, siden Styrelsen for patientsikkerhed ringede kl 21 og sendte Esther i karantæne. Hun har fået et knus af en der efterfølgende blev konstateret smittet. Hun er ikke og bliver sandsynligvis ikke syg, men vi passer på. Spritter alt af og opdeler huset i zoner og vi bor nu i stuen, drengene nedenunder, Kamille hos sin far og Esther på 1. Sal. Da hun har downs kan hun ikke gå i karantæne alene, vi vil være tæt på. Vi vil heller ikke bede de bedsteforældre, der skulle have passet mens vi besteg bjerge, om at passe. Så. Vi bestiger hinanden og hverdagen i stedet. Alt vores gear var lagt frem og vi er meget ulykkelige. Det første vi gjorde sammen (næsten) var at booke den tur. Morten planlægger allerede en ny tur ⛰🏕 KhMorten og Michelle ❤️ Alle børnene tog til Nepal, undtagen M & M, de passede Esther i karantæne ❤️👊🏼💪🏼”

497 Likes, 34 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Morten og jeg kommer ikke med til Nepal. Det har været en meget dum aften, …

497 Likes, 34 Comments – MICHELLE HVIID BRIX (@michellehviid) on Instagram: “Morten og jeg kommer ikke med til Nepal. Det har været en meget dum aften, siden Styrelsen for patientsikkerhed ringede kl 21 og sendte Esther i karantæne. Hun har fået et knus af en der efterfølgende blev konstateret smittet. Hun er ikke og bliver sandsynligvis ikke syg, men vi passer på. Spritter alt af og opdeler huset i zoner og vi bor nu i stuen, drengene nedenunder, Kamille hos sin far og Esther på 1. Sal. Da hun har downs kan hun ikke gå i karantæne alene, vi vil være tæt på. Vi vil heller ikke bede de bedsteforældre, der skulle have passet mens vi besteg bjerge, om at passe. Så. Vi bestiger hinanden og hverdagen i stedet. Alt vores gear var lagt frem og vi er meget ulykkelige. Det første vi gjorde sammen (næsten) var at booke den tur. Morten planlægger allerede en ny tur ⛰🏕 KhMorten og Michelle ❤️ Alle børnene tog til Nepal, undtagen M & M, de passede Esther i karantæne ❤️👊🏼💪🏼”

Keywords: michelle hviid instagram, instagram michelle hviid