Line hoffmeyer instagram

LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) • Instagram photos and …

111k Followers, 916 Following, 1368 Posts – See Instagram photos and videos from LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl)

LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) • Instagram photos and …

111k Followers, 916 Following, 1368 Posts – See Instagram photos and videos …

LINE HOFFMEYER on Instagram: “Over julen blev Lasse og …

LINE HOFFMEYER på Instagram: “Over julen blev Lasse og jeg kærester igen. Det har, for mig, været nogle modbydelige måneder uden ham omend meget sundt, lærerigt og tiltrængt for at havne det rigtige sted. Jeg er lykkeligere end jeg har været i ufatteligt lang tid, og jeg gider aldrig nogensinde at undvære ham igen❤️”

48.7k Likes, 2442 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Over julen blev Lasse og jeg kærester igen. Det har, for mig, …

49K Likes, 2,442 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Over julen blev Lasse og jeg kærester igen. Det har, for mig, været nogle modbydelige måneder uden ham omend meget sundt, lærerigt og tiltrængt for at havne det rigtige sted. Jeg er lykkeligere end jeg har været i ufatteligt lang tid, og jeg gider aldrig nogensinde at undvære ham igen❤️”

LINE HOFFMEYER on Instagram: “Det er med tunge hjerter, at …

LINE HOFFMEYER på Instagram: “Det er med tunge hjerter, at Lasse og jeg kan fortælle, at vi ikke længere danner par. Nogle gange sker livet bare, kriser rammer og tingene går ikke altid som man håbede, troede og ønskede. Vi har i det sidste år stået i en stor krise som vi ikke har kunne finde ud af at håndtere som et team, og det tager vi nu konsekvensen af. Jeg har givet vores forhold alt det af mig selv jeg kunne og mere til, jeg har gjort alt, hvad der har stået i min magt, for Lasse, vores forhold og hans døtre, men har også måtte erkende, at jeg nu ikke har mere at give af. Vores brud er sket efter alle andre udveje er afsøgt. Vi skilles som venner med dyb respekt for- og stor kærlighed til hinanden. Der ligger hverken utroskab eller andre uærligheder til grund for den her beslutning, alene en følelse af, at noget større ramte os, som vi ikke var stærke nok til at løfte som et hold. Vi har i de sidste par måneder haft mulighed for at holde ferie og bo under samme tag som gode venner, der ønsker det bedste for hinanden og især Lasses piger, som jeg stadig elsker over noget alt på jorden. Af praktiske årsager kommer vi endnu til at have samme adresse, Lasse flytter til lejligheden på Amager og jeg har fået min egen mindre lejlighed fra 15. Semptember.”

18.2k Likes, 1543 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Det er med tunge hjerter, at Lasse og jeg kan fortælle, at vi ikke længere …

18K Likes, 1,543 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Det er med tunge hjerter, at Lasse og jeg kan fortælle, at vi ikke længere danner par. Nogle gange sker livet bare, kriser rammer og tingene går ikke altid som man håbede, troede og ønskede. Vi har i det sidste år stået i en stor krise som vi ikke har kunne finde ud af at håndtere som et team, og det tager vi nu konsekvensen af. Jeg har givet vores forhold alt det af mig selv jeg kunne og mere til, jeg har gjort alt, hvad der har stået i min magt, for Lasse, vores forhold og hans døtre, men har også måtte erkende, at jeg nu ikke har mere at give af. Vores brud er sket efter alle andre udveje er afsøgt. Vi skilles som venner med dyb respekt for- og stor kærlighed til hinanden. Der ligger hverken utroskab eller andre uærligheder til grund for den her beslutning, alene en følelse af, at noget større ramte os, som vi ikke var stærke nok til at løfte som et hold. Vi har i de sidste par måneder haft mulighed for at holde ferie og bo under samme tag som gode venner, der ønsker det bedste for hinanden og især Lasses piger, som jeg stadig elsker over noget alt på jorden. Af praktiske årsager kommer vi endnu til at have samme adresse, Lasse flytter til lejligheden på Amager og jeg har fået min egen mindre lejlighed fra 15. Semptember.”

LINE HOFFMEYER on Instagram: “Jeg har fjernet mit seneste …

LINE HOFFMEYER på Instagram: “Jeg har fjernet mit seneste opslag, omkring Lasses orlov. Det faldt for mange kvinder for brystet, at jeg er så snotforkælet, at min mand holder orlov fra et af sine 4 jobs, for lige at tilbringe lidt tid med sine børn om morgenen og derved aflaste mig i de timer. Det har ramt en nerve hos nogle kvinder, der ønskede sig mere af deres mand, af livet, eller hvad ved jeg. Uanset deres bevæggrunde, har det været for hårdt for mig at læse ord om, hvor snotforkælet jeg er. Om at jeg er privilegieblind. Om at jeg ikke kan klare noget som helst. Om at jeg ikke bør få børn. Det er ikke klædeligt at sige det her om sig selv, men jeg har brug for at gøre det klart: jeg har klaret alting fænomenalt det seneste år. Jeg har klaret langt mere end man kunne forvente, og mere end mine veninder fortæller mig, at de havde kunne klare. Det forventer jeg ikke, at internettet kan forstå, når jeg ikke kan dele ud om alt der er sket, men jeg havde glemt, at ikke alle godtager det, når man fortæller, at tingene har været for hårde. Jeg kommer ikke ikke til at tale mere om det her. Eller svare på beskeder om det. Det må i undskylde. Særligt jer, der har taget jer tid til at sende mig omsorgsfulde ord og tanker. Det har været for usjovt at blive kaldt forkælet ovenpå et år, hvor jeg har slidt mig selv halvt i stykker for andre. Jeg skulle ikke ha’ åbnet op for et emne, jeg ikke var klar til at håndtere kritikken omkring. Det indså jeg for sent, at jeg ikke var. ❤️jeg glæder mig til at vågne op i morgen, til en dag hvor det her absolut intet skal fylde 😍🌙 Godnat, (mestendels søde og omsorgsfulde) Instagram-venner! 🌸”

13.5k Likes, 956 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Jeg har fjernet mit seneste opslag, omkring Lasses orlov.

14K Likes, 956 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Jeg har fjernet mit seneste opslag, omkring Lasses orlov. Det faldt for mange kvinder for brystet, at jeg er så snotforkælet, at min mand holder orlov fra et af sine 4 jobs, for lige at tilbringe lidt tid med sine børn om morgenen og derved aflaste mig i de timer. Det har ramt en nerve hos nogle kvinder, der ønskede sig mere af deres mand, af livet, eller hvad ved jeg. Uanset deres bevæggrunde, har det været for hårdt for mig at læse ord om, hvor snotforkælet jeg er. Om at jeg er privilegieblind. Om at jeg ikke kan klare noget som helst. Om at jeg ikke bør få børn. Det er ikke klædeligt at sige det her om sig selv, men jeg har brug for at gøre det klart: jeg har klaret alting fænomenalt det seneste år. Jeg har klaret langt mere end man kunne forvente, og mere end mine veninder fortæller mig, at de havde kunne klare. Det forventer jeg ikke, at internettet kan forstå, når jeg ikke kan dele ud om alt der er sket, men jeg havde glemt, at ikke alle godtager det, når man fortæller, at tingene har været for hårde. Jeg kommer ikke ikke til at tale mere om det her. Eller svare på beskeder om det. Det må i undskylde. Særligt jer, der har taget jer tid til at sende mig omsorgsfulde ord og tanker. Det har været for usjovt at blive kaldt forkælet ovenpå et år, hvor jeg har slidt mig selv halvt i stykker for andre. Jeg skulle ikke ha’ åbnet op for et emne, jeg ikke var klar til at håndtere kritikken omkring. Det indså jeg for sent, at jeg ikke var. ❤️jeg glæder mig til at vågne op i morgen, til en dag hvor det her absolut intet skal fylde 😍🌙 Godnat, (mestendels søde og omsorgsfulde) Instagram-venner! 🌸”

LINE HOFFMEYER on Instagram: “Tillykke @lasserimmer …

LINE HOFFMEYER på Instagram: “Tillykke @lasserimmer !For 8 (!) måneder og én dag siden, blev du gift med en kvinde, der gik i lyserøde nikesko eller sorte støvletter med gulddetaljer. Nu har din kone kastet alle sine skopenge for foråret i komfortable vandresko, med reflekser og praktiske elastisksnørrebånd. 👍🏼”

1875 Likes, 28 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Tillykke @lasserimmer ! For 8 (!) måneder og én dag siden, blev du gift med en …

1,875 Likes, 28 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Tillykke @lasserimmer !For 8 (!) måneder og én dag siden, blev du gift med en kvinde, der gik i lyserøde nikesko eller sorte støvletter med gulddetaljer. Nu har din kone kastet alle sine skopenge for foråret i komfortable vandresko, med reflekser og praktiske elastisksnørrebånd. 👍🏼”

LINE HOFFMEYER on Instagram: “Det her er min lillesøster …

LINE HOFFMEYER på Instagram: “Det her er min lillesøster, som jeg elsker tårnhøjt. Idag for 5 år siden gav jeg hende studenterhue på, og for en uge siden blev hun færdiguddannet sygeplejerske. Jeg kunne ikke være der, fordi jeg sidder 280 km væk med egne eksamener. Men jeg er så fløjtende stolt af hende og glad på Danmarks vegne, over at vi har fået så dygtig, sød, omsorgsfuld, empatisk, grundig, betænksom og samvittighedsfuld en sygeplejerske. Godt kæmpet, @rikkehoffmeyer ❤️”

1352 Likes, 9 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Det her er min lillesøster, som jeg elsker tårnhøjt. Idag for 5 år siden gav jeg …

1,352 Likes, 9 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Det her er min lillesøster, som jeg elsker tårnhøjt. Idag for 5 år siden gav jeg hende studenterhue på, og for en uge siden blev hun færdiguddannet sygeplejerske. Jeg kunne ikke være der, fordi jeg sidder 280 km væk med egne eksamener. Men jeg er så fløjtende stolt af hende og glad på Danmarks vegne, over at vi har fået så dygtig, sød, omsorgsfuld, empatisk, grundig, betænksom og samvittighedsfuld en sygeplejerske. Godt kæmpet, @rikkehoffmeyer ❤️”

LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) • Снимки и … – Instagram

109 хил. последователи, 915 последвани, 1357 публикации – Вижте снимки и …

LINE HOFFMEYER on Instagram: “ De sidste to år har jeg …

LINE HOFFMEYER on Instagram: “👙De sidste to år har jeg vejet en del mere end jeg bryder mig om at gøre. Så jeg har haft bildt mig selv ind, at jeg ikke havde en bikinikrop, og derfor forsøgt at gemme min mave væk i sorte kedelige badedragter. Jeg synes, at alle andre kvindekroppe uanset højde og drøjde er flotte i bikinier, og vil til hver en tid brøle til alle, at en bikinikrop er en krop i bikini – men jeg har ikke kunne finde ud af at sige det til mig selv. Jeg har talt så grimt til mig selv over de ekstra kilo, der i høj grad har sat sig på mavsen, og overbevist mig selv om, at det så for grimt ud til, at jeg kunne vise min mave til andre. Jeg har sågar tænkt, at mine nærmeste måske ville elske mig lidt mindre, eller tænke lavere om mig, hvis de så min mave🤦🏼‍♀️. Det hænger nok sammen med, at være vokset op med en tankegang om, at det at være slank er proportionelt med, hvor meget man er værd. Det duer simpelthen ikke, og jeg gider ikke længere, for det er så idiotisk forkert som noget kan være, og det skal være slut. Jeg har besluttet, at eftersom jeg ikke har fået gjort noget ved vægten, må jeg gøre noget ved, hvordan jeg taler til mig selv. Så i år har jeg en bikinikrop med til Mallorca. En krop i bikini. Og jeg ved det bliver en overvindelse at tage den på, og jeg har bedt dem der kommer og besøger mig om, at der ikke bliver taget billeder af mig i den, for det er jeg alligevel ikke helt klar til. Men jeg er klar til, at min mave skal ha’ lov at se sollys for første gang i to år, det har den fandeme fortjent – og den har fortjent mildere ord end jeg har givet den de seneste år, så det vil jeg øve mig på mens jeg solbader den i næste uge☀️”

11.7k Likes, 192 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “ De sidste to år har jeg vejet en del mere end jeg bryder mig om at gøre.

12K Likes, 192 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “👙De sidste to år har jeg vejet en del mere end jeg bryder mig om at gøre. Så jeg har haft bildt mig selv ind, at jeg ikke havde en bikinikrop, og derfor forsøgt at gemme min mave væk i sorte kedelige badedragter. Jeg synes, at alle andre kvindekroppe uanset højde og drøjde er flotte i bikinier, og vil til hver en tid brøle til alle, at en bikinikrop er en krop i bikini – men jeg har ikke kunne finde ud af at sige det til mig selv. Jeg har talt så grimt til mig selv over de ekstra kilo, der i høj grad har sat sig på mavsen, og overbevist mig selv om, at det så for grimt ud til, at jeg kunne vise min mave til andre. Jeg har sågar tænkt, at mine nærmeste måske ville elske mig lidt mindre, eller tænke lavere om mig, hvis de så min mave🤦🏼‍♀️. Det hænger nok sammen med, at være vokset op med en tankegang om, at det at være slank er proportionelt med, hvor meget man er værd. Det duer simpelthen ikke, og jeg gider ikke længere, for det er så idiotisk forkert som noget kan være, og det skal være slut. Jeg har besluttet, at eftersom jeg ikke har fået gjort noget ved vægten, må jeg gøre noget ved, hvordan jeg taler til mig selv. Så i år har jeg en bikinikrop med til Mallorca. En krop i bikini. Og jeg ved det bliver en overvindelse at tage den på, og jeg har bedt dem der kommer og besøger mig om, at der ikke bliver taget billeder af mig i den, for det er jeg alligevel ikke helt klar til. Men jeg er klar til, at min mave skal ha’ lov at se sollys for første gang i to år, det har den fandeme fortjent – og den har fortjent mildere ord end jeg har givet den de seneste år, så det vil jeg øve mig på mens jeg solbader den i næste uge☀️”

Lasse har ejet huset i Karlslunde i snart 16 år, jeg … – Instagram

LINE HOFFMEYER on Instagram: “Lasse har ejet huset i Karlslunde i snart 16 år, jeg har boet med ham i det i 6, og i sommer flyttede vi fra det og til lejebolig(er) i København. Vi har længe tænkt på at sælge men forskellige årsager har det endnu ikke været sat til salg. Efter nøje overvejelser og vurderinger har vi besluttet, at det skal være nu. Som i nu-nu. Vi har talt med mægler, nu maler vi stue og køkken de næste dage, vi har booket en gulvmand, der kommer og sliber trægulvene om otte dage, og så har vi aftalt, at det er til salg inden april. Det bliver sgu sært, at det hus, pigerne er vokset op i nok ikke er vores meget længere. Malertøjet er fundet frem og kørt til forstaden, kærligheden skal testes med intenst malerarbejde og så ejer vi forhåbentligt ikke fast ejendom særligt meget længere🎉”

7116 Likes, 34 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Lasse har ejet huset i Karlslunde i snart 16 år, jeg har boet med ham i det i 6, …

7,116 Likes, 34 Comments – LINE HOFFMEYER (@linehoffmeyerl) on Instagram: “Lasse har ejet huset i Karlslunde i snart 16 år, jeg har boet med ham i det i 6, og i sommer flyttede vi fra det og til lejebolig(er) i København. Vi har længe tænkt på at sælge men forskellige årsager har det endnu ikke været sat til salg. Efter nøje overvejelser og vurderinger har vi besluttet, at det skal være nu. Som i nu-nu. Vi har talt med mægler, nu maler vi stue og køkken de næste dage, vi har booket en gulvmand, der kommer og sliber trægulvene om otte dage, og så har vi aftalt, at det er til salg inden april. Det bliver sgu sært, at det hus, pigerne er vokset op i nok ikke er vores meget længere. Malertøjet er fundet frem og kørt til forstaden, kærligheden skal testes med intenst malerarbejde og så ejer vi forhåbentligt ikke fast ejendom særligt meget længere🎉”

Keywords: line hoffmeyer instagram