Ida sophia instagram

iDA-SOPHiA (@idahsophia) • Instagram photos and videos

30k Followers, 948 Following, 460 Posts – See Instagram photos and videos from iDA-SOPHiA (@idahsophia)

iDA-SOPHiA (@idahsophia) • Instagram-billeder og -videoer

iDA-SOPHiA 🪅 (@idahsophia) • Instagram-billeder og -videoer

hun/hende cute vært på lidt af hvert alle henvendelser til: mail@balcony.

30,3 tusind følgere, 933 følger, 459 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra iDA-SOPHiA 🪅 (@idahsophia)

iDA-SOPHiA (@idahsophia) • Instagram photos and videos

iDA-SOPHiA 🪅 (@idahsophia) • Instagram photos and videos

29.9k followers, 943 following, 460 posts – see Instagram photos and videos …

30.3k followers, 933 following, 459 posts – see Instagram photos and videos from iDA-SOPHiA 🪅 (@idahsophia)

IdaSophia (@idasophiaw) • Instagram photos and videos

Ida Sophia Danmark Copenhagen kysser på Matias · 76 posts · 8,743 followers · 555 following.

Ida (@ida.sophia) • Instagram photos and videos

539 Followers, 425 Following, 40 Posts – See Instagram photos and videos from Ida (@ida.sophia)

“Ida Sophia plejede at være mega single, nu har … – Instagram

iDA-SOPHiA 🪅 på Instagram: ““Ida Sophia plejede at være mega single, nu har hun fået en kæreste. Gives my single ass hope” stod der på Jodel. det har sat sig i mig. både fordi jeg lige har hentet 2,1 meter menneske til dk, som jeg fremover skal bo og være kærester med og fordi jeg er nervøs. det føles som en ny epoke i life og som om jeg skal lade en del af mig selv, ligge i fortiden for at træde ind i en ny mere voksen, dannet og priviligeret tilværelse. hvor jeg ikke længere skal føle mig langsom i forhold til hvad den normative omverden forventer af mig og mine æggestokke. hvor jeg måske endda slipper for at skulle danse høflighedsdans til havefester, hvor halvstive Bo der kendte mig da jeg var barn, fyrer kommentar som “ hvorfor har sød pige som dig ikke en kæreste endnu, skal du ikk til at have nogen børn snart?” af klokken kvart i skrid Bo om natten. det er også slut med “nu mangler vi bare dig skat, Stefan har sød ven du vil ku lide, skal vi ikk hooke dig up med ham?” nej tak Berit, bare fordi din fyr har moden mandeven, der er pæn, ædruelig, har et kørerkort og pænt fodtøj på så er det æk sikkert undertegnede har lyst til at ændre på status. singlelivet er ikke en venteposition mellem forhold eller en tilstand som for alt i verden skal ændres på. Og det er vigtig for mig at understrege at til trods for jeg er meget lykkelig for at være sammen med sim og derudover beundrer mennesker der får forhold til at fungere, for guderne skal vide det kan være hårdt! så er jeg også bange. både for om jeg overhoved kan få hoved ud af røven og finde ud af at være nogens kæreste på fuld tid, men også for om jeg bliver kedelig. om jeg glemmer at reflektere fordi mit liv bliver for mageligt og uden eksistentielle tømmermænd om søndagen, hvor jeg både revurderer min uhæmmede opførsel fra aftenen forinden, men også mit liv fra ende til anden og det meste af verdenssituationen. det jeg prøver at sige er bare, at det at være single for mig i hvertfald var en meget livsbekræftende og udviklende tid og ikke noget jeg gik og drømte om at slippe ud af eller skulle reddes fra. og det er dejligt hvis det at jeg har fået en kæreste kan have “hvis hun ka, ka jeg også” effekt men det er også dejligt hvis ikke!”

3265 Likes, 65 Comments – iDA-SOPHiA (@idahsophia) on Instagram: ““Ida Sophia plejede at være mega single, nu har hun fået en kæreste.

3,265 Likes, 65 Comments – iDA-SOPHiA 🪅 (@idahsophia) on Instagram: ““Ida Sophia plejede at være mega single, nu har hun fået en kæreste. Gives my single ass hope” stod der på Jodel. det har sat sig i mig. både fordi jeg lige har hentet 2,1 meter menneske til dk, som jeg fremover skal bo og være kærester med og fordi jeg er nervøs. det føles som en ny epoke i life og som om jeg skal lade en del af mig selv, ligge i fortiden for at træde ind i en ny mere voksen, dannet og priviligeret tilværelse. hvor jeg ikke længere skal føle mig langsom i forhold til hvad den normative omverden forventer af mig og mine æggestokke. hvor jeg måske endda slipper for at skulle danse høflighedsdans til havefester, hvor halvstive Bo der kendte mig da jeg var barn, fyrer kommentar som “ hvorfor har sød pige som dig ikke en kæreste endnu, skal du ikk til at have nogen børn snart?” af klokken kvart i skrid Bo om natten. det er også slut med “nu mangler vi bare dig skat, Stefan har sød ven du vil ku lide, skal vi ikk hooke dig up med ham?” nej tak Berit, bare fordi din fyr har moden mandeven, der er pæn, ædruelig, har et kørerkort og pænt fodtøj på så er det æk sikkert undertegnede har lyst til at ændre på status. singlelivet er ikke en venteposition mellem forhold eller en tilstand som for alt i verden skal ændres på. Og det er vigtig for mig at understrege at til trods for jeg er meget lykkelig for at være sammen med sim og derudover beundrer mennesker der får forhold til at fungere, for guderne skal vide det kan være hårdt! så er jeg også bange. både for om jeg overhoved kan få hoved ud af røven og finde ud af at være nogens kæreste på fuld tid, men også for om jeg bliver kedelig. om jeg glemmer at reflektere fordi mit liv bliver for mageligt og uden eksistentielle tømmermænd om søndagen, hvor jeg både revurderer min uhæmmede opførsel fra aftenen forinden, men også mit liv fra ende til anden og det meste af verdenssituationen. det jeg prøver at sige er bare, at det at være single for mig i hvertfald var en meget livsbekræftende og udviklende tid og ikke noget jeg gik og drømte om at slippe ud af eller skulle reddes fra. og det er dejligt hvis det at jeg har fået en kæreste kan have “hvis hun ka, ka jeg også” effekt men det er også dejligt hvis ikke!”

i dag er det mors dag. jeg vil gerne starte med at takke min …

iDA-SOPHiA 🪅 på Instagram: “i dag er det mors dag. jeg vil gerne starte med at takke min egen. tak for life, tak for mine to brødre, tak for mine bryn, tak fordi du har fundet min far og tak for en tryg opvækst med masser af kærlighed, det meste af tiden i hvertfald 🤪💝i år har jeg tænkt over en dimension af denne dag, som jeg ikke rigtig før har overvejet. nemlig alle de mennesker, som har mistet deres mor alt for tidligt, blandt andet min egen kæreste. jeg kunne forestille mig at en dag som i dag måske er svær at komme igennem eller i hvertfald gør at man kan føle sig ekskluderet, alene, eller ekstra sårbar og det får mig til at tænke over noget vigtigt jeg lærte af en meget klog ung pige, som selv havde mistet sin mor. hun fortalte mig at da det skete blev mange omkring hende ved at konfrontere hende med samme sætning: “åh! jeg ville bare aldrig have klaret det, hvis det var sket for mig det der” og gjorde det derefter klart for mig at den sætning gjorde hende ked af det, fordi den jo fik det til at fremstå som om, at de elskede deres mor højere end hun gjorde det, siden at hun godt kunne komme igennem tabet. det var lidt en gamechanger for mig, fordi jeg har hørt mig selv sige samme lortesætning op til flere gange før. kun fordi jeg ikke kan forestille mig den ubærlige sorg det må være at miste en forældre. men jeg gør det aldrig igen. nogensinde. glædelig mors dag til alle der er født af én uanset hvor de end måtte være nu. men i dag særligt dem som ikke er her længere. 💙 tusind kys”

1102 Likes, 22 Comments – iDA-SOPHiA (@idahsophia) on Instagram: “i dag er det mors dag. jeg vil gerne starte med at takke min egen. tak for life, …

1,102 Likes, 22 Comments – iDA-SOPHiA 🪅 (@idahsophia) on Instagram: “i dag er det mors dag. jeg vil gerne starte med at takke min egen. tak for life, tak for mine to brødre, tak for mine bryn, tak fordi du har fundet min far og tak for en tryg opvækst med masser af kærlighed, det meste af tiden i hvertfald 🤪💝i år har jeg tænkt over en dimension af denne dag, som jeg ikke rigtig før har overvejet. nemlig alle de mennesker, som har mistet deres mor alt for tidligt, blandt andet min egen kæreste. jeg kunne forestille mig at en dag som i dag måske er svær at komme igennem eller i hvertfald gør at man kan føle sig ekskluderet, alene, eller ekstra sårbar og det får mig til at tænke over noget vigtigt jeg lærte af en meget klog ung pige, som selv havde mistet sin mor. hun fortalte mig at da det skete blev mange omkring hende ved at konfrontere hende med samme sætning: “åh! jeg ville bare aldrig have klaret det, hvis det var sket for mig det der” og gjorde det derefter klart for mig at den sætning gjorde hende ked af det, fordi den jo fik det til at fremstå som om, at de elskede deres mor højere end hun gjorde det, siden at hun godt kunne komme igennem tabet. det var lidt en gamechanger for mig, fordi jeg har hørt mig selv sige samme lortesætning op til flere gange før. kun fordi jeg ikke kan forestille mig den ubærlige sorg det må være at miste en forældre. men jeg gør det aldrig igen. nogensinde. glædelig mors dag til alle der er født af én uanset hvor de end måtte være nu. men i dag særligt dem som ikke er her længere. 💙 tusind kys”

iDA-SOPHiA on Instagram: “selvom journalisterne på den …

iDA-SOPHiA 🪅 on Instagram: “selvom journalisterne på den røde løber mest spurgte @anna_l1n “hvem hun så havde med i aften?” eller “hvor min fodboldspiller kæreste var henne?” og at jeg fik ondt i fødderne efter ca 25 minutter i de hæle jeg panikkøbte i zara, som jeg btw vil vove at påstå er butikken med det vredeste personale, den dårligste belysning og den tørreste luft på planeten og at jeg tydeligvis stadig kun har et fucking ansigtsudtryk der fungerer på billeder ooooog at jeg endte med at tage hjem med angst fordi fremmed fyr ville fortælle mig jeg altså var ond mod Sim og fremstod både usympatisk og grov i vores dr3 serie og nægtede at købe ind på præmissen om at jeg selv har givet dr3 lov til at klippe det sådan sammen, fordi jeg synes det er vigtigt at vise hvordan mindre flatterende følelser godt må være her- særligt hos kvinder og at man ikke behøver lægge låg på sig selv hele tiden og at jeg jo er et helt menneske med mange sider og man fordi det er TV jo kun ser en lidt karikeret lille side af mig og han så sluttede af med at rette min mega saxyyyy off shoulder jakke op “på plads” med sætningen “jeg kan bedre lide at du har din jakke rigtig på” så havde jeg verdens bedste aften med en masse søde dejlige kærlige mennesker og drak mig for en gangs skyld ikke så fuld at jeg tog personlige gidsler til 35 minutters overdeling om noget det skete for 15 år siden. god weekend muslingeskaller. pas godt på jer selv og lad aldrig fremmede mennesker eller nogen overhoved fortælle jer hvordan de bedst kan lide i ser ud. kys💕”

3154 Likes, 47 Comments – iDA-SOPHiA (@idahsophia) on Instagram: “selvom journalisterne på den røde løber mest spurgte @anna_l1n “hvem hun så havde med i …

3,150 Likes, 47 Comments – iDA-SOPHiA 🪅 (@idahsophia) on Instagram: “selvom journalisterne på den røde løber mest spurgte @anna_l1n “hvem hun så havde med i aften?” eller “hvor min fodboldspiller kæreste var henne?” og at jeg fik ondt i fødderne efter ca 25 minutter i de hæle jeg panikkøbte i zara, som jeg btw vil vove at påstå er butikken med det vredeste personale, den dårligste belysning og den tørreste luft på planeten og at jeg tydeligvis stadig kun har et fucking ansigtsudtryk der fungerer på billeder ooooog at jeg endte med at tage hjem med angst fordi fremmed fyr ville fortælle mig jeg altså var ond mod Sim og fremstod både usympatisk og grov i vores dr3 serie og nægtede at købe ind på præmissen om at jeg selv har givet dr3 lov til at klippe det sådan sammen, fordi jeg synes det er vigtigt at vise hvordan mindre flatterende følelser godt må være her- særligt hos kvinder og at man ikke behøver lægge låg på sig selv hele tiden og at jeg jo er et helt menneske med mange sider og man fordi det er TV jo kun ser en lidt karikeret lille side af mig og han så sluttede af med at rette min mega saxyyyy off shoulder jakke op “på plads” med sætningen “jeg kan bedre lide at du har din jakke rigtig på” så havde jeg verdens bedste aften med en masse søde dejlige kærlige mennesker og drak mig for en gangs skyld ikke så fuld at jeg tog personlige gidsler til 35 minutters overdeling om noget det skete for 15 år siden. god weekend muslingeskaller. pas godt på jer selv og lad aldrig fremmede mennesker eller nogen overhoved fortælle jer hvordan de bedst kan lide i ser ud. kys💕”

iDA-SOPHiA on Instagram: “i går delte jeg et post om angst i …

iDA-SOPHiA 🪅 on Instagram: “i går delte jeg et post om angst i forbindelse med at vi i dag udgiver dobbeltafsnit af @freundschaftpodcast med selv samme fokus. opslaget blev i ca 5 min og så begyndte mit hoved at spinne tanker. jeg frygtede at folk ville misforstå mig, tænke hvordan kan de beskrivelser passe på en velfungerende, glad og sjov(jo! jeg er sjov) kvinde. derefter startede tvivlen på, om mine egne ord overhoved passede eller om det hele er indbildning, har jeg angst eller er det noget jeg finder på for at få opmærksomhed ligesom når jeg lyver når jeg er stiv (hvide cute løgne self) det samme skete da vi færdiggjorde afsnittene. jeg spekulerede i flere dage: forklarede jeg godt nok, og var der noget jeg ikk sku ha sagt eller noget jeg mangler og fik jeg gjort det klart hvor individuel angst er og at jeg ikke repræsenterer alle og at man ikke skal føle sig forkert hvis man lytter og ikke kan genkende sine egne angstsymptomer i mine beskrivelser, fordi der ikke findes et facit. det ironiske aspekt i det her er ret klart, angsten holder mig fra at dele ud om den, den gør alt for at standse uddybende forklaringer fordi det formindsker den. jeg må ikke afsløre at angst kommer snigende ud af intet i selv trygge situationer og fratager glæde og tro på mig selv, eller hvordan den kan få et rum til at ændre form eller gøre mit ansigt følelsesløst. den begrænser min uddybning af handlingslammelser og følelsen af at jeg ikke er god nok, at mine venner ka være flove over mig og at jeg ikke har et formål. angsten vil forblive i en position hvor den har enevælde i mit hoved og kan fyre mine irrationelle tanker afsted mod indersiden af mit kranie, som en af de der maskiner der spytter tennisbolde ud på en træningsbane. den kæmper for alt i verden for retten til at gøre mig paranoid. men også for at minde mig om at vi skal dø og huske mig på at jeg skal sammenligne mig med andre, den stresser mig og selvom jeg bare skal med metroen ka den plante en tvivl i mig der gør, at jeg pludselig tror på at selv det at køre metro er for stor en opgave for mig. gotta 💘 it. heldigvis har vi udgivet afsnittene og jeg håber du vil lytte, måske lære eller måske føle dig mindre alene eller forkert. kys”

2341 Likes, 15 Comments – iDA-SOPHiA (@idahsophia) on Instagram: “i går delte jeg et post om angst i forbindelse med at vi i dag udgiver dobbeltafsnit af …

2,340 Likes, 15 Comments – iDA-SOPHiA 🪅 (@idahsophia) on Instagram: “i går delte jeg et post om angst i forbindelse med at vi i dag udgiver dobbeltafsnit af @freundschaftpodcast med selv samme fokus. opslaget blev i ca 5 min og så begyndte mit hoved at spinne tanker. jeg frygtede at folk ville misforstå mig, tænke hvordan kan de beskrivelser passe på en velfungerende, glad og sjov(jo! jeg er sjov) kvinde. derefter startede tvivlen på, om mine egne ord overhoved passede eller om det hele er indbildning, har jeg angst eller er det noget jeg finder på for at få opmærksomhed ligesom når jeg lyver når jeg er stiv (hvide cute løgne self) det samme skete da vi færdiggjorde afsnittene. jeg spekulerede i flere dage: forklarede jeg godt nok, og var der noget jeg ikk sku ha sagt eller noget jeg mangler og fik jeg gjort det klart hvor individuel angst er og at jeg ikke repræsenterer alle og at man ikke skal føle sig forkert hvis man lytter og ikke kan genkende sine egne angstsymptomer i mine beskrivelser, fordi der ikke findes et facit. det ironiske aspekt i det her er ret klart, angsten holder mig fra at dele ud om den, den gør alt for at standse uddybende forklaringer fordi det formindsker den. jeg må ikke afsløre at angst kommer snigende ud af intet i selv trygge situationer og fratager glæde og tro på mig selv, eller hvordan den kan få et rum til at ændre form eller gøre mit ansigt følelsesløst. den begrænser min uddybning af handlingslammelser og følelsen af at jeg ikke er god nok, at mine venner ka være flove over mig og at jeg ikke har et formål. angsten vil forblive i en position hvor den har enevælde i mit hoved og kan fyre mine irrationelle tanker afsted mod indersiden af mit kranie, som en af de der maskiner der spytter tennisbolde ud på en træningsbane. den kæmper for alt i verden for retten til at gøre mig paranoid. men også for at minde mig om at vi skal dø og huske mig på at jeg skal sammenligne mig med andre, den stresser mig og selvom jeg bare skal med metroen ka den plante en tvivl i mig der gør, at jeg pludselig tror på at selv det at køre metro er for stor en opgave for mig. gotta 💘 it. heldigvis har vi udgivet afsnittene og jeg håber du vil lytte, måske lære eller måske føle dig mindre alene eller forkert. kys”

Keywords: ida sophia instagram